More

  Tanar scandalagiu din Pascani, ajuns la Spital, dupa ce s-a batut cu o piatra in cap la vazul politistilor locali

  Array

  ambulanta pascaniUn tanar pascanean a ajuns la Spital, dupa ce s-a lovit cu o piatra in cap, la vazul politistilor locali. Mai exact, in noaptea de 8 – 9 februarie, Ion Duduman, de 21 ani de ani, Dragos Mihail Amariutei de 24 ani si Adrian Mihalache, toti din Pascani, au provocat scandal intr-un pub de pe strada Gradinitei. Dupa ce au consumat bauturi alcoolice, acestia au inceput sa rastoarne mobilierul din bar si sa ii ameninte pe clienti cu bataia. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Locale care i-a sanctionat pe fiecare din scandalagii cu cate 500 de lei amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

  Intorcandu-se spre casa, unul din tineri, si anume Ion Duduman, a considerat ca nu a facut destul scandal, in acea seara si a inceput sa loveasca cosurile de gunoi de pe Esplanada din zona vale.

  In scurt timp, gestul teribilistului a fost observat de camerele video amplasate in acea zona, iar echipajul Politiei Locale a fost anuntat pentru a interveni din nou.

  In momentul in care agentii si-au facut aparitia, tanarul a luat-o la fuga, fiind gasit cateva ore mai tarziu, pe strada Abator. Furios pentru faptul ca a fost depistat, acesta a luat o piatra de pe jos si a inceput sa se loveasca cu ea in cap. Vazand gestul extrem al scandalagiului, membrii patrulei de politie au sesizat prin 112, sprijinul unei ambulante care l-a transportat pe tanar la spital, unde i-a fost pus diagnosticul de plaga superficiala la nivelul capului.

  Noaptea de pomina l-a costat in total, pe scandalagiu, nici mai mult nici mai putin de 700 de lei, deoarece pentru cea din urma fapta, de distrugere a cosurilor de gunoi, tanarul s-a mai ales cu o amenda de 200 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are nevoie de o sursa suplimentara de apa. Se anunta un an secetos

  Operatorul regional de apa și canalizare caută noi surse de apa pentru alimentarea municipiului Pașcani. Scăderea debitelor la puțurile aflate în exploatare, seceta anunțată...

  LA MULȚI ANI, TUTUROR FEMEILOR! Istoricul și semnificația zilei de 8 martie. Cum a apărut Ziua Internaţională a Femeii

  8 martie. Ziua internaţională a femeii, celebrată la 8 martie în ţări din lumea întreagă, serbează curajul și puterea femeilor care au jucat un rol...

  Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile importante din viața voastră

  Mesaje de 8 Martie. Ziua Femeii a sosit, prilej pentru care trebuie să sărbătorim și să felicităm femeile importante din viața noatră.   Mesaje de 8 Martie...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI