20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Tanar scandalagiu din Pascani, ajuns la Spital, dupa ce s-a batut cu o piatra in cap la vazul politistilor locali

ambulanta pascaniUn tanar pascanean a ajuns la Spital, dupa ce s-a lovit cu o piatra in cap, la vazul politistilor locali. Mai exact, in noaptea de 8 – 9 februarie, Ion Duduman, de 21 ani de ani, Dragos Mihail Amariutei de 24 ani si Adrian Mihalache, toti din Pascani, au provocat scandal intr-un pub de pe strada Gradinitei. Dupa ce au consumat bauturi alcoolice, acestia au inceput sa rastoarne mobilierul din bar si sa ii ameninte pe clienti cu bataia. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Locale care i-a sanctionat pe fiecare din scandalagii cu cate 500 de lei amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Intorcandu-se spre casa, unul din tineri, si anume Ion Duduman, a considerat ca nu a facut destul scandal, in acea seara si a inceput sa loveasca cosurile de gunoi de pe Esplanada din zona vale.

In scurt timp, gestul teribilistului a fost observat de camerele video amplasate in acea zona, iar echipajul Politiei Locale a fost anuntat pentru a interveni din nou.

In momentul in care agentii si-au facut aparitia, tanarul a luat-o la fuga, fiind gasit cateva ore mai tarziu, pe strada Abator. Furios pentru faptul ca a fost depistat, acesta a luat o piatra de pe jos si a inceput sa se loveasca cu ea in cap. Vazand gestul extrem al scandalagiului, membrii patrulei de politie au sesizat prin 112, sprijinul unei ambulante care l-a transportat pe tanar la spital, unde i-a fost pus diagnosticul de plaga superficiala la nivelul capului.

Noaptea de pomina l-a costat in total, pe scandalagiu, nici mai mult nici mai putin de 700 de lei, deoarece pentru cea din urma fapta, de distrugere a cosurilor de gunoi, tanarul s-a mai ales cu o amenda de 200 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow