4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Tânăr prins în timp ce se droga, într-un loc de joacă pentru copii. A ameninţat că se sinucide

Un păşcănean a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi după ce a fost surprins inhalând substanţe halucinogene, dintr-o pungă. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani cunoscut pentru astfel de probleme. Evenimentul a avut loc chiar într-un loc de joacă frecventat de zeci de copii (pe strada Moldovei, în spatele blocului Crinul), în ziua de sâmbătă 5 mai în jurul orei 10.30. Locatarii l-au văzut cum se droghează şi au anunţat imediat Poliţia, în timp ce părinţii ieşiţi la plimbare cu copii au părăsit locaţia.
La faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Locala. Tânărul trăgea dintr-o pungă cu prenadez şi mai avea asupra sa o sticlă plină cu substanţa toxică.
Tânărul a incercat să fugă dar a fost prins şi predate părinţilor. După câteva zeci de minute acesta s-a întors din nou în parc, cu hainele schimbate, şi a continuat să se drogheze.
Poliţia a venit din nou şi l-a dus la sediu pentru cercetări. Acolo tânărul a avut un comportament agresiv şi a ameninţat că se va sinucide. Din acest motiv, cu acord părinţilor el a fost trimis la Clinica Socola din Iaşi pentru investigaţii medicale şi tratament.
Pensionarul care a anunţat oamenii legii este un fel de administrator al locului de joacă pentru copii. El împreună cu locatarii fac curăţenie şi au grijă de linistea copiilor. Aurel Iacob spune că în astfel de locaţii Primăria ar trebuie să pună camere de supraveghere si lampi de iluminat,  pentru siguranţă şi prevenire. Bărbatul spune că sunt frecvente astfel de cazuri în Paşcani iar Poliţia nu poate lua măsuri din cauza legislaţiei deficitare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow