More

  Tânăr prins, după ce a fugit de la locul accidentului

  Array

  C.P. La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Belceşti a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti, iar conducătorul mopedului a părăsit locul producerii accidentului. Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a constat că un tânăr de 18 ani care ar fi condus un moped pe raza comunei Belcești ar fi acroșat o femeie de 32 ani, care s-ar fi deplasat pe marginea drumului, în acelaşi sens de mers.

  În urma accidentului, femeia a fost rănită iar conducătorul mopedului şi-ar fi continuat deplasarea. Polițiștii au identificat pe raza comunei Belcești conducătorul mopedului, în persoana unui tânăr de 18 ani.

  În urma verificărilor, s-a constat faptul ca mopedul nu este înmatriculat pentru a circula pe drumurile publice iar tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

  Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de preobe biologice de sânge.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

   

  IPJ IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet