More

  Tanar pascanean, specialist in furturi auto, retinut de politisti


  Un tanar pascanean a fost retinut marti de oamenii legii, pentru nu mai putin de patru furturi din autoturisme, in valoare totala de 15.000 de lei. Primul dintre ele s-ar fi petrecut la inceputul lunii octombrie, cand a luat din masina unui barbat, o statie radio si un dispozitiv electronic. Apoi, el este banuit ca ar fi comis alte trei furturi in noaptea de 4 spre 5 octombrie, cand ar fi sustras ochelari de soare, incarcatoare auto si altele.


  Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 02 spre 03 octombrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-un autoturism, aparținând unui bărbat, de 48 de ani, din mun. Pașcani, o stație radio și un dispozitiv electronic, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.550 de lei.

  De asemenea, în noaptea de 04 spre 05 octombrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-un autoturism, aparținând unei femei, de 44 de ani, din comuna Hălăucești, o stație radio, o pereche de ochelari și un încărcător auto, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 440 de lei.

  Totodată, tânărul este bănuit de comiterea a alte două fapte de furt calificat din auto, ce ar fi fost comise în noaptea de 04 spre 05 octombrie a.c.

  Prejudiciul  total, în cuantum de 15.000 de lei, a fost recuperat parțial (75%), fiind restituit persoanelor vătămate” se arata in comunicatul de presa trimis de IPJ Iasi.

  În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 24 octombrie a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, cu propuneri legale.

  Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor detaliilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  MAE: Belgia a inclus România în zona portocalie

  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează cetăţenii care călătoresc în Belgia că ţara noastră a fost inclusă în zona portocalie, iar autorităţile din regat pot...

  Austria interzice de joi cursele aeriene directe din România

  Austria va interzice, începând de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din România, conform unui ordin al ministrului austriac al Sănătății, care a...

  Furnizarea apei este întreruptă în Deleni (p) şi Maxut

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Opinii