More

  Tanar injunghiat la o terasa. In stare grava dupa doua operatii

  Array

  Incident grav in noaptea de sambata spre duminica, in week-end-ul ce a trecut. Un tanar a fost injunghiat de un alt barbat, la terasa unui local din centrul Pascaniului, dupa ce consumase impreuna mai multe sticle de bauturi alcoolice. Cei doi ar fi avut o discutie contradictorie, iar tragedia s-a intamplat de fata cu mai multe persoane, fara ca cineva sa isi dea seama. A fost transportat la Spitalul de Urgenta din Pascani unde a fost operat de doua ori dupa care a fost transferat la o clinica din Iasi. Acum, victima se afla in stare critica si are nevoie urgenta de sange. Prietenii cer ajutorul donatorilor pe site-urile de socializare.

  O neintelegere banala s-a terminat tragic in noaptea de sambata spre duminica, pe terasa unui local din Pascani. Un tanar de 23 de ani si-a injunghiat prietenul cu trei ani mai mare, dupa ce initial au stat la aceeasi masa. Incidentul s-a petrecut de fata cu mai multe persoane. Nimeni nu si-a dat seama ce s-a intamplat, decat dupa cateva minute, cand victima a cazut din picioare. Patronul localului ar fi vazut o pata de sange pe camasa acestuia  si a sunat la 112. Mai mult, un echipaj de la Salvare ar fi ajuns la fata locului dupa aproape 20 de minute desi se afla la cateva sute de metri .

  Pacientul a fost dus la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde a avut loc o prima interventie chirurgicala pentru inchiderea ranii. Intre timp, potrivit celor spuse de medici, starea barbatului s-ar fi inrautatit, iar la ora 04:00 dimineata a intrat din nou in operatie din cauza unor leziuni interne, pana in jurul orei 09:00.
  Intre timp, un echipaj de ambulanta a facut mai multe drumuri pana la Iasi, pentru a aduce sangele pentru salvarea victimei. Dupa ce a fost stabilizat, a fost transferat la Spitalul “Sfantul Spiridon”, unde, se afla in continuare in stare grava.

  Pe retelele de socializare, prietenii trimit mesaje de sustinere si cer ajutorul oamenilor pentru a dona sange.
  Intre timp, agresorul a fost retinut de politisti si trimis dupa gratii.
  Evenimentul poate nu ar fi avut loc daca in Pascani ar fi un control mai strict al activitatilor din timpul noptii, mai ales in locurile publice, precum terase sau gara.
  De exemplu, localul nu are autorizatie de functionare decat pana la ora 23.00. Cu toate acestea era deschis si dupa ora 01:00 noaptea, cand a avut loc evenimentul. Reprezentantii Primariei recunoasc aceasta situatie desi institutia are obligatia de a verifica programul si respectarea conditiilor de autorizare si de a da sanctiuni, prin intermediul Politiei Locale.

  Mentionam ca in ceea ce priveste lipsa de sange de la Pascani, legislativul local a respins in ultima sedinta de Consiliu Local, un proiect de hotarare privind infiintarea unui centru de donare de sange in oras.

   

  FOTO SURSA FACEBOOK

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet