24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Tânăr de 29 ani dat dipărut de familie. Poliția îl caută. Vezi foto

Poliţiştii caută un bărbat, de 29 ani,care ieri nu a revenit acasă. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

mititelu-marian

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, Secţia de Poliţie Rurală Răducăneni au fost sesizaţi de o femeie, că, în aceeași zi, fratele său, MITITELU MARIAN, de 29 ani, a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații și au fost constituite echipe operative care acționează în teren, pentru găsirea bărbatului, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Bărbatul  are 1,80 m. înălțime, constituţie atletică, ten măsliniu, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten tuns scurt. La momentul plecării, era îmbrăcat cu geacă din piele de culoare neagră, pulover de culoare maro, pulover de culoare albastră, pe cap purta un fes de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi din cauciuc de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care săconducă la găsirea persoanei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow