11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Tanar de 18 ani bagat in puscarie

La data de 05 mai 2015, între orele 08:00- 17:00, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Frumos, au acţionat pe linia identificării bănuiţilor de comiterea unor infracţiuni, în dosarele penale aflate în lucru, dar şi pentru punerea în aplicare a mandatelor privative de libertate. Au fost legitimate 8 persoane, fiind identificate 2 persoane bănuite de comiterea unor fapte de natură penală.
Exemple:
1.A fost identificat I.A., de 18 ani, faţă de care Judecătoria Paşcani a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 200 de zile de închisoare. Acesta a fost depus în Penitenciarul Iaşi.
2. A fost adus la cercetări un minor de 15 ani, despre care s-a stabilit că ar fi sustras în urmă cu câteva zile, din autoturismul persoanei vătămate B.P., ce se afla parcat pe str. Petru Rareş, o borsetă în care acesta avea două telefoane mobile, actele de identitate şi mai multe carduri bancare. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporţie de 70%.

IPJ IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow