More

  Tânăr cu afecţiuni cardiace îngrijit la Paşcani prin telemedicină

  Array

  Pacient CPUCaz complicat pentru medicii Spitalului de Urgenta Pascani. In aceasta dimineata, un tanar din Halaucesti s-a prezentat in Compartimentul de Primiri Urgente acuzand dureri puternice la nivelul pieptului.

  Dupa investigatiile efectuate conform protocului, doctorii i-au eliberat pacientului o reteta iar acesta a plecat la domiciliu. Insa, la 10 minute de la externare, baiatul in varsta de 23 de ani, a revenit in camera de urgente intr-o stare grava, avand semne ca urmeaza sa isi piarda cunostinta.

  Imediat, medicii i-au acordat primul ajutor si au efectuat un alt rand de investigatii pentru a stabili de ce afectiune sufera tanarul. In cele din urma, cadrele medicale au apelat la sistemul de telemedicina pentru a lua legatura cu specialisti din cadrul Clinicii de Cardiologie din Iasi, deoarece starea pacientului se agravase.

  Dupa un scurt dialog intre urgentisti, a fost apelat Serviciul de Ambulanta Pascani pentru ca acesta sa fie transferat la unitatea medicala din Iasi.

  Potrivit doctorului Andriescu Ionut, cel mai probabil tanarul a suferit un infarct sau o pericardita, adica o inflamare a tesutului care imbraca muschiul inimii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI