25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Tânăr cu afecţiuni cardiace îngrijit la Paşcani prin telemedicină

Pacient CPUCaz complicat pentru medicii Spitalului de Urgenta Pascani. In aceasta dimineata, un tanar din Halaucesti s-a prezentat in Compartimentul de Primiri Urgente acuzand dureri puternice la nivelul pieptului.

Dupa investigatiile efectuate conform protocului, doctorii i-au eliberat pacientului o reteta iar acesta a plecat la domiciliu. Insa, la 10 minute de la externare, baiatul in varsta de 23 de ani, a revenit in camera de urgente intr-o stare grava, avand semne ca urmeaza sa isi piarda cunostinta.

Imediat, medicii i-au acordat primul ajutor si au efectuat un alt rand de investigatii pentru a stabili de ce afectiune sufera tanarul. In cele din urma, cadrele medicale au apelat la sistemul de telemedicina pentru a lua legatura cu specialisti din cadrul Clinicii de Cardiologie din Iasi, deoarece starea pacientului se agravase.

Dupa un scurt dialog intre urgentisti, a fost apelat Serviciul de Ambulanta Pascani pentru ca acesta sa fie transferat la unitatea medicala din Iasi.

Potrivit doctorului Andriescu Ionut, cel mai probabil tanarul a suferit un infarct sau o pericardita, adica o inflamare a tesutului care imbraca muschiul inimii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow