22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

TÂNĂR CERCETAT PENTRU FURTURI, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Hoț din locuințe arestat

Pe parcursul a mai bine de un an, un tânăr a reușit să fure tot ce i-a stat în cale. Acesta a distrus mai multe locuințe de unde a furat bunuri de mii de lei. După ce a fost identificat de polițiști, hoțul a fost arestat urmând ca procurorii să stabilească pedeapsa pentru faptele făcute în ultima perioadă.

Hoțul de locuințe din comuna Deleni – Hîrlău a fost prins și reținut de oamenii legii. Este vorba despre un cetățean în vârstă de 20 ani din comuna unde își desfășura activitatea. El a reușit să intre și să sustragă mai multe bunuri din gospodăriile de pe raza localității.

„La data de 23 noiembrie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au reţinut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Deleni, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, distrugere şi violare de domiciliu comise în dauna mai multor persoane din comuna Deleni. Astfel, în perioada 14.09.2015–05.11.2016, acesta ar fi sustras din locuinţele şi anexele locuinţelor persoanelor vătămate mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de 2.560 de lei care au fost recuperate în proporţie de 75 %.” au spus reprezentanții IPJ Iași.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău şi Judecătoriei Hîrlău, cu propuneri legale.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow