More

  Tânăr bătut numai în cap până la leșin

  Array

  Pentru un adolescent ziua de 18 octombrie s-a încheiat pe patul de spital. Tânărul, în vârstă de 19 ani din Humosu, a fost bătut aseară până la leşin. Un echipaj medical l-a transportat pe băiat la CPU din Paşcani unde în urma investigaţiilor medicale s-a constatat că are multiple traumatisme craniene şi contuzie la coloana vertebrală.

  După stabilizare medicii l-au transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.
  Şi pentru o femeie de 60 ani din Paşcani ziua de ieri a fost una cu ghinion. Păşcăneanca s-a urcat într-un copac pentru a culege fructe, iar într-un moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut. Familia a cerut ajutor medical, iar o Ambulanţă a transportat-o pe bătrână la spital. După investigaţiile medicale s-a constatat că prezenta mai multe contuzii la nivelul coloanei şi la coaste precum şi braţul stâng rupt.

  Femeia a rămas internată pe Secția de Ortopedie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI