4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Tânăr bătut de poliţişti pentru tupeu sau lipsa buletinului

Dacă nu ai buletinul la tine şi nici centura de siguranţă când mergi cu maşina, nu te pune în gură cu poliţiştii care te legitimează. Un tânăr din Motca susţine că a fost bătut de doi oameni ai legii, până când a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat aseară, în centrul Pascaniului. Florin Dimachi spune că o patrulă de Poliţie a oprit maşina în care era şi i-a pus cătuşele pe motiv că nu avea buletinul la el. Tânărul susţine că oamenii legii i-ar fi cerut bani apoi l-a dus la sediul Poliţiei şi l-a băţul cu bastonul şi picioarele.
Povestea este confirmată şi de şofer, Marius Luca din aceeaşi localitate. La scurt timp victimă a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
Reprezentanţii Poliţiei susţin însă o altă variantă şi resping acuzaţiile tinerilor. Oamenii legii ar fi încercat să îl legitimeze moment în care tânărul a început să înjure şi să fie agresiv. A fost imobilizat şi dus la Poliţie, pentru declaraţii, unde a primit două amenzi: una pentru refuz de legitimare iar alta pentru lipsa centurii în maşină. Din patrula au făcut parte agentul principal Viorica Aioanei şi un jandarm.
Menţionăm că reclamantul nu a depus nici o plângere, până acum, împotriva poliţiştilor care l-ar fi bătut.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow