More

  Tânăr bătut cu bestialitate în scara unui bloc

  Array

  Bataie intr-un bloc din zona Deal a municipiului Pascani, duminica seara. Trei tineri au inceput sa isi imparta pumni si picioare dupa ce toata ziua au petrecut impreuna consumand alcool peste masura. In urma altercatiei, unul dintre ei a ajuns la spital cu rani grave la fata.

  Un tanar din Pascani de 21 ani a ajuns la Spitalul de Urgenta din municipiu, ieri seara in stare grava. Ionut Dimache a fost batut de doi barbati in fata blocului G4 de pe strada Gradinitei, in jurul orelor 22:00.

  Din primele cercetari reiese ca cei trei au fost impreuna toata ziua si au consumat bauturi alcoolice in mai multe locatii. Spre seara, acestia au inceput sa se certe iar apoi sa isi imparta pumni si picioare. In urma altercatie, Ionut Dimache a ajuns la spital cu rani la fata si fara o bucata din degetul aratator de la mana stanga.

  Batausii sunt acum cercetati penal iar anchetatorii incearca sa afle cu exactitate modul in care s-a produs agresiunea si cine este vinovat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp