17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Tânăr arestat după ce a tâlhărit o bătrână

Un tânăr dintr-o comună din preajma oraşului Târgu Frumos a fost arestat de oamenii legii în urmă cu câteva zile. Acesta a tâlhărit şi violat o bătrână bolnavă, care locuieşte singură. Bărbatul era sub influenţă băuturilor alcoolice şi a rămas fără bani de băutură, motiv pentru care s-a hotărât să o nenorocească pe biata femeie.

Clipe de groază pentru o bătrână din comună Oţeleni, în apropiere de Târgu Frumos. Femeia, în vârstă de 91 de ani, a căzut victima unui tânăr de 19 ani, care a tâlhărit-o şi a violat-o. Nenorocirea s-a petrecut pe 17 februarie, iar câteva zile mai târziu, bărbatul a fost arestat preventiv.

În rechizitoriul întocmit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, se arată faptul că tânărul a consumat în acea noapte alcool la un bar din sat.
Rămas fără bani, s-a hotărât să meargă la bătrâna care locuia singură. Acesta ar fi ameninţat-o cu un cuţit, iar femeia i-a dat 200 de lei, banii strânşi pentru medicamente. Că şi cum nu ar fi fost de ajuns, infractorul ar fi obligat-o şi să întreţină raporturi sexuale cu el.

După ce a nenorocit-o pe localnică, tânărul s-a reîntors la bar, unde a băut banii furaţi. Rudele femeii au anunţat poliţia şi aşa a fost prins.
Bătrână a fost examinată de către specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Iaşi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow