23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Tamponare cu patru mașini

Tamponare cu patru mașini

Tamponare cu patru mașini, pe podul peste calea ferată în apropierea Parcului Peștișorul. Cercetările arată că ultima mașină implicată ar fi pătruns pe contrasens să depășească coloana iar pentru că din față se apropia o cisternă, șoferul a forțat intrarea în coloană producându-se astfel coleziunea cu trei mașini din față. Circulația în zonă s-a desfășurat cu greutate timp de câteva zeci de minute.

Patru autoturisme s-au tamponat, miercuri după amiază, blocând astfel circulația pe un sens de mers. Oamenii legii spun că din cauza unei depășiri s-ar fi produs tamponarea între mașini, vinovat fiind șoferul unui Nissan de tip jeep. La fața locului au venit mai multe echipaje de la Biroul Rutier din Pașcani pentru a face cercetări și a se stabili cum s-a produs tamponarea.

Nu au fost victime însă sunt pagube materiale. Mașinile implicate sunt un Audi, un Volkswagen și o Dacia Logan de timp taxi.

În zonă s-a circulat cu greutate, formându-se coloană de mașini pe câțiva zeci de metri. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow