More

  Tamponare cu patru mașini

  Array

  Tamponare cu patru mașini

  Tamponare cu patru mașini, pe podul peste calea ferată în apropierea Parcului Peștișorul. Cercetările arată că ultima mașină implicată ar fi pătruns pe contrasens să depășească coloana iar pentru că din față se apropia o cisternă, șoferul a forțat intrarea în coloană producându-se astfel coleziunea cu trei mașini din față. Circulația în zonă s-a desfășurat cu greutate timp de câteva zeci de minute.

  Patru autoturisme s-au tamponat, miercuri după amiază, blocând astfel circulația pe un sens de mers. Oamenii legii spun că din cauza unei depășiri s-ar fi produs tamponarea între mașini, vinovat fiind șoferul unui Nissan de tip jeep. La fața locului au venit mai multe echipaje de la Biroul Rutier din Pașcani pentru a face cercetări și a se stabili cum s-a produs tamponarea.

  Nu au fost victime însă sunt pagube materiale. Mașinile implicate sunt un Audi, un Volkswagen și o Dacia Logan de timp taxi.

  În zonă s-a circulat cu greutate, formându-se coloană de mașini pe câțiva zeci de metri. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet