12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Talharul de la Ruginoasa arestat

 

 

 

 

A fost identificat autorul talhariei ce a avut loc in dimineata zilei de luni, 26 noiembrie. Este vorba despre Ionut Anastasoaei in varsta de 29 de ani, din Ruginoasa cunoscut ca si scandalagiu si cu antecedente penale. Autorul a fost prezentat procurorilor si judecatorilor pascaneni azi dimineata, 29 noiembrie cu propunerea de arestare pentru 29 de zile.

Acesta si-a recunoscut vina, declarand ca in acel moment era baut si nu a realizat ce face. Banii, 180 de lei au fost bagati la pacanele.

Amintim ca un batran in varsta de 72 de ani din comuna Ruginoasa a fost batut cu bestialitate, cu pumnii si picioarele, in zona capului. Pe jumătate conştient şi cu multiple traumatisme, Ion Marcu in varsta de 72 de ani a ajuns la Politia din comuna, dupa cateva ore de la producerea nefericitului eveniment, cand barbatul si-a revenit de la puternicile lovituri primite.

Barbatul a relatat polistilor ca in dimineata zilei de luni, 26 noiembrie, in jurul orei 4.00 s-a trezit dis de dimineata pentru a merge la Iasi, si pentru ca a ajuns prea devreme in gara, s-a oprit la barul non-stop din zona si a baut cafea cu rom. A fost luat “la ochi” de tinerii care se aflau in bar cand a scos portofelul ca sa plateasca consumatia. Nici nu a apucat sa ajunga in statie CFR si in intunericul noptii a fost atacat din spate de un necunoscut, luandu-i portofelul in care erau acte si suma de 180 de lei.

Suspectul nu a pus la socoteala insa ca in bar sunt camere de supraveghere.

Talharul risca pana la 18 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie. ziarulorioznt.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow