18.5 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Tâlharii taximetristului din Pașcani au ajuns în arest

Cei doi tineri care au bătut şi jefuit duminică seară un taximetrist din Paşcani au fost reţinuţi pentru 30 zile. Ei şi-au recunoscut faptele, însă oamenii legii continuă cercetările în acest caz. Unul dintre ei a fost găsit şi adus la Paşcani, de la Oradea. 

Ultimul dintre tâlhari, Cătălin Constantin Verines în vârstă de 22 ani din Gâștești a fost prezentat astăzi, 6 octombrie, procurorilor şi judecătorilor păşcăneni care au decis că pentru fapta comisă, să rămână următoarele 30 zile după gratii.

După ce l-a bătut pe taximetrist, i-a furat banii şi a incendiat maşină, tânărul a vrut să scape de pedeapsa încercând să fugă din ţară. A fost depistat marţi noaptea, 4 octombrie, în vestul țării, la Oradea, în apropiere de Vamă, iar poliţiştii de frontieră l-au identificat și au alertat autorităţile din Municipiu.

La audieri, cei doi tâlhari şi-au recunoscut fapta, însă oamenii legii continuă cercetările în acest caz. Reamintim că celălalt agresor, Alexandru Bârsan în vârstă de 18 ani a fost găsit de poliţişti luni noaptea, 3 octombrie, pe uliţele din suburbia Gâștești. A două zi a fost prezentat procurorilor pentru a se dispune măsurile legale. După audieri, a fost dus la Judecătoria Pașcani unde s-a hotărât să rămână în arest pentru următoarele 30 zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow