More

  Tâlharii de la Ruginoasa găsiți de polițiști într-o pădure din zona Heleșteni (VEZI VIDEO)

  Array

  Padure HelesteniCei doi talhari din comuna Ruginoasa care au stat fugari mai bine de o luna de zile au fost prinsi de politisti. Duminica, 26 mai, mai multe echipe formate din aproximativ 20 de lucratori de politie impreuna cu o trupa de mascati ai Serviciului de Interventii Rapida Iasi, au reusit sa ii gaseasca pe Costin Secară, de 23 de ani si Gheorghita Panciuc, de 32 de ani, intr-o zona impadurita dintre localitatile Helesteni, Strunga si Costesti.

  In urma activitatilor, oamenii legii au reusit sa dea de urma celor doi care au fost gasiti ascunzandu-se printre mai multi arbusti, din padure.

  Barbatii trebuiau sa fie arestati preventiv in urma cu o luna de zile, pe data de 24 de aprilie. In acea zi, in timp ce se aflau in sala de judecata, celor doi le-a expirat mandatul de retinere, iar la scurt timp au parasit instanta inainte ca magistratii sa se pronunte.

  Untitled-2Gheorghita Panciuc si Costin Secara au fost trimisi in judecata pentru ca au talharit, impreuna cu un prieten, un comerciant de cartofi si i-au furat acestuia mai multi saci cu legume.

  La scurt timp, dupa ce au fost gasiti, acestia au fost incatusati si condusi in arestul IPJ Iasi.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=nx_Fy-RaBEk&w=420&h=315]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet