More

  Tâlhărie cu gaz paralizant în Gara Pașcani

  Array

  Talharie Gara PascaniPolitistii de la Transporturi Feroviare au fost in alerta zilele trecute, dupa ce un tanar a sesizat ca a fost talharit de suma de 7 milioane de lei. Luni dimineata, in jurul orelor 04:00, echipajul aflat in patrulare in Gara Pascani a observat cum un barbat alerga pe peron si tipa ca a fost talharit.

  Marius Bîcu, in varsta de 34 de ani le-a povestit oamenilor legii cum i-a fost pulverizat in fata spray paralizant dupa care i-ar fi fost luati din buzunar nu mai putin de 700 de lei.

  La scurt timp, politistii au reusit sa dea de urma celor doi barbati, care au intrat intr-o scara de bloc si nu au mai iesit.

  In urma verificarilor, s-a stabilit ca Danut Carp, in varsta de 28 de ani aflandu-se impreuna cu un prieten in zona Garii l-a batut pe tanarul aflat pe o bordura, fara niciun motiv. Agresorul a negat insa in fata anchetatorilor ca i-ar fi luat si banii din buzunar, drept pentru care acesta a fost amendat cu suma de 1.300 de lei si este cercetat in stare de libertate pentru infractiunea de talharie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI