More

  Tâlhărie cu gaz paralizant în Gara Pașcani

  Array

  Talharie Gara PascaniPolitistii de la Transporturi Feroviare au fost in alerta zilele trecute, dupa ce un tanar a sesizat ca a fost talharit de suma de 7 milioane de lei. Luni dimineata, in jurul orelor 04:00, echipajul aflat in patrulare in Gara Pascani a observat cum un barbat alerga pe peron si tipa ca a fost talharit.

  Marius Bîcu, in varsta de 34 de ani le-a povestit oamenilor legii cum i-a fost pulverizat in fata spray paralizant dupa care i-ar fi fost luati din buzunar nu mai putin de 700 de lei.

  La scurt timp, politistii au reusit sa dea de urma celor doi barbati, care au intrat intr-o scara de bloc si nu au mai iesit.

  In urma verificarilor, s-a stabilit ca Danut Carp, in varsta de 28 de ani aflandu-se impreuna cu un prieten in zona Garii l-a batut pe tanarul aflat pe o bordura, fara niciun motiv. Agresorul a negat insa in fata anchetatorilor ca i-ar fi luat si banii din buzunar, drept pentru care acesta a fost amendat cu suma de 1.300 de lei si este cercetat in stare de libertate pentru infractiunea de talharie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet