More

  Tâlharii din Stolniceni Prăjescu – arestați

  Array

  Un prim verdict pentru hoţii din comuna Stolniceni Prăjescu. Judecătoria Paşcani a dispus arestarea a doi dintre ei urmând ca celălalt tâlhar din Miroslovești să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului.

  Tâlharii din Cozmeşti au primit verdict din partea judecătorilor. Aceştia au dispus arestarea preventivă a tinerilor Molotac Mihăiţă şi Frasilă Stelian pentru 30 de zile fiind acuzaţi de tâlhărie calificată.
  În noaptea zilei de 23 august tinerii din comuna Stolniceni Prăjescu împreună cu un alt tânăr din Miroslovești au intrat în casa unor bătrâni şi le-au furat 3.000 de lei şi un telefon. Hoţii au pătruns noaptea în casa celor doi soţi cu cagule trase pe faţă şi sub amenințarea unei secure au obţinut de la ei, economiile lor.

  Avroian Tarzan din Miroslovesti urmează să fie adus cu mandat pe 16 septembrie pentru a se dispune şi în cazul acestuia măsura luată pentru tâlhăria din luna augusta la care a participat.
  În urmă verificărilor făcute de poliţişti s-a constatat că tâlharii sunt recidivişti.
  Aceştia au lucrat cu ceva timp în urmă cu ziua în casă victimelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI