More

  Tâlhar urmărit internațional găsit la Roma – Italia

  Array

  Un tânăr care a tâlhărit o bătână a fost găsit în Italia. El a fost adus în țară și se află după gratii. Urmează să fie prezentant Judecătoriei din Hîrlău.

  Ciprian Găitan în vârstă de 26 ani a fost găsit de către oamenii legii la Roma – Italia. El a fost dat în urmărire internațională și depistat cu sprijinul autorităților italiene. Pe numele lui era emis un mandat de arestare prevenivă pentru că, în data de 7 februarie a.c, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns în locuinţa unei femei din comuna Cotnari, ar fi ameninţat-o şi  i-ar fi cerut bani şi bunuri.

  Polițiștii din Iaşi, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, au depistat un bărbat, urmărit internațional, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 27 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, au localizat şi  depistat, împreună cu autorităţile italiene, în Roma un bărbat de 26 de ani, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, judecătoria Hîrlău a emis un mandat  de arestare preventivă, bărbatul fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de de tâlhărie calificată.” a declarat agentul Adina Lupu din cadrul IPJ Iași.

  Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii ieşeni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi de sprijinul autorităţilor italiene.

  În ziua de 28 septembrie a.c, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Iaşi, urmând în ziua de 29 septembrie a.c, să fie prezentat Judecătoriei Hîrlău.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI