8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Accident feroviar în Gara Pașcani. Elevă lovită de tren (VEZI FOTO VIDEO)

Eleva accidentata de tren 1Clipe de groază, in aceasta seara, in Gara Pascani. O adolescenta care invata la un liceu din municipiu a fost surprinsa si accidentata de un tren, chiar in timp ce vroia sa treaca de pe un peron pe altul.

Este vorba despre Olariu Catalina Georgiana, in varsta de 15 ani, care a traversat calea ferata din statia Pascani, fara sa se asigure, fiind surprinsa si izbita de locomotiva trenului care venea de la Adjud si se ducea la Suceava. Potrivit martorilor, victima si-a dat seama in ultima clipa de pericol din cauza ca asculta muzica, prin casti, de la telefonul mobil. Oamenii au strigat la copila insa aceasta nu a mai apucat sa fuga din fata trenului si a fost izbita de locomotiva.

Eleva accidentata de trenDupa impact, eleva era constienta insa prezenta traumatisme la nivelul corpului. Calatorii martori la ingrozitoarea scena au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului a ajuns imediat o ambulanta cu medic, care i-a acordat primul ajutor. La scurt timp, minora care locuieste in comuna Mogosesti-Siret,  a fost transportata in stare grava la spitalul din Pascani cu multiple traumatisme.

ziarulorizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow