More

  Tablete pentru consilierii pășcăneni ca să nu mai strice hârtia

  Array

  Tablete pentru consilierii pășcăneni ca să nu mai strice hârtia. Cei 19  consilieri locali din Pașcani au primit câte o tabletă, de unde să consulte proiectele de hotărâre pregătite pentru ședințe, astfel nu se vor mai consuma mii de foi pentru listarea proiectelor.

  Ședința de consiliu local programtă în ultima zi din luna septembrie a debutat cu împărțirea de tablete pentru aleșii locali. Astfel, ei au primit câte un gadget cu ecranul de 10 inci si dotari de ultima generatie, nu nou nouț, ci acele folosite din iarna lui 2015 de foștii consilieri locali. Nu toți cei 19 consilieri locali au acceptat tabletele, pe motiv că ei folosesc deja laptopurile în cadrul ședințelor de consiliu.

  Aleșii vor folosi tabletele pentru a putea citi proiectele de hotarare, in format electronic, nu pe hartie. In acest fel adminsitratia locala spune ca va face economie la bugetul local.

  Tabletele au fost cumpărate în rate la sfârșitul anului 2014, odata cu prelungirea contractelor cu furnizorul de telefonie. Pretul lor la acea vreme fiind de 35.000 de lei, adică 1.800 lei fiecare.

  Mentionam ca propunerea de a folosi tablete in cadrul sedintelor de consiliu local a venit din partea fostului consilier liberal, Diana Acsinte. Si consilierii locali de la Targu Frumos folosesc tablete în cadrul ședințelor de Consiliu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI