11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Tablete la preț dublu pentru consilierii pășcăneni

Chiar de sarbatoare romaneasca a indragostitilor, consilierii pascaneni au fost anuntati ca au primit cadou cate o tableta, de la Primarie. Nu pentru jocuri sau retelele de socializare ci pentru a putea citi proiectele de hotarare, in format electronic, nu pentru hartie. In acest fel adminsitratia locala spune ca va face economie la bugetul local.

TABELTA

Consilierii locali au primit un cadou din partea primariei Pascani. Fiecare ales local va avea in dotare cate un gadget cu ecranul de 10 inci si dotari de ultima generatie. 11 dintre ei, cei care au participat astazi la sedintele comisiilor de spacialitate le-au ridicat deja, nerabdatori sa le foloseasca.

Admisnitratia locala spune ca a facut o afacere cu achizitionarea tabletelor. Ele au fost cumparate in rate la sfarsitul anului trecut, odata cu prelungirea contractelor cu furnizorul de telefonie. Pretul lor este de 35.000 de lei spune purtatorul de cuvant al institutiei.

Daca este asa, atunci Primaria Pascani a cumparat tabletele la un pretul de 1.800 lei, dublu decat cel al pietei. O astfel de tablet costa acum in jur de o mie de lei.

Mentionam ca propunerea de a folosi tablete in cadrul sedintelor de consiliu local a venit in urma cu cateva luni din partea consilierei Diana Acsinte.

Si consilierii locali de la Targu Frumos folosesc tablete pentru proiectele de hotarare din toamna anului trecut.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow