More

  Tabără pentru tineri, la sfârșitul lunii

  Array

  Se fac înscrieri pentru tabară gratuită la Muncel, organziată de Asociația Șansa Pașcani

  Nu ai reușit să mergi  într-o tabără în această vară? Ești comunicativ, prietenos și îți plac provocările? Distracția nu s-a terminat! O asociație din Pașcani face înscrieri, iar dacă aveți între 12 și 19 ani, sunteți candidatul perfect. Evenimentul are loc la sfârșitul acestei luni și este gratuit.

  Asociația Șansa 2010 din Pașcani  oferă posibilitatea tuturor copiilor și tinerilor cu vârste între 12 și 19 ani, din Pașcani și suburbii, să meargă într-o tabără. Evenimentul aflat la a doua ediție este programat pentru sfâșitul acestei luni, la Muncel, acolo unde veți fi protagoniștii a zeci de ateliere de creație, de la muzică până la karaoke, paintball, teatru, dans sau cultură generală.

  “Tabăra va avea loc în perioada 30 septembrie – 2 octombrie la Muncel, iar costurile legate de transport, cazare și masă sunt asigurate cu ajutorul unei finanțări primite de asociație din bugetul local, tabăra „Împreună pentru tineri” fiind un proiect realizat cu sprijinul Municipiului Pașcani.” a declarat Anca Constantin, voluntar Șansa 2010.

  Evenimentul “Împreună pentru tineri” are sprijin și de la cercetașii din Pașcani, alături de care asociația desfășoară de 4 ani activități și proiecte în comunitate.

  Așadar, cei care doresc să se înscrie trebuie să trimiteți informațiile pe adresa de mail a evenimentului sau să completeze formularul care este distribuit pe rețelele de socializare.

  „Formularele de înscriere se pot completa online, iar link-ul se găsește și pe pagina de promovare a evenimentului de pe facebook. Pentru alte informatii puteți accesa pagina de facebook: „Împreună pentru tineri” sau puteți trimite un mail la adresele: impreunapentrutineri@yahoo.com sau impreunapentrutineri@gmail.com.” a declarat Anca Constantin, voluntar Șansa 2010.

  Tabăra „Împreună pentru tineri” este un proiect de care vor beneficia 150 de copii și tineri, iar finanțarea primită de la bugetul local este în valoare de 30 de mii de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI