1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Tabără de neuitat pentru elevi, la Soci

Un grup de elevi din comunele Stolniceni-Prajescu, Miroslovesti si Ciohorani a avut parte de un week-end de neuitat. Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani a organizat timp de doua zile, 05-06 octombrie a.c., o tabara pentru copiii din ciclul gimnazial, la Scoala Generala din Soci, cu scopul de a-i determina sa fie cat mai sociabili.

Astfel ca, sambata, aproape 80 de adolescentii au fost grupati pe echipe si au participat la diferite concursuri. Au cantat, au dansat, au dezlegat ghicitori si au cautat comori ascunse sub indrumarea a zece animatori.

Programul activitatilor a inceput dis-de-dimineata iar participantii au stat pana seara tarziu la scoala. Asta pentru ca, la lasatul intunericului a fost facut si un imens foc de tabara in curtea unitatii de invatamant. A doua zi, duminica, toata tabara a participat la slujba de la biserica Sfintii Mihail si Gavril din localitate.

Potrivit organizatorii aceasta este a sasea tabara pe care o organizeaza in judetul Iasi, iar pana la finalul anului vor mai merge si in comuna Dobrovat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow