27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Tabără de iarnă “Tineri către tineri”, la Parohia Soci

Zeci de tineri dintr-un sat din apropierea Pascaniului au participat de curand la o tabara de iarna cu activitati de suflet. Timp de cateva zile, adolescentii au facut diferite jocuri pe ateliere, atat la biserica din localitate cat si la scoala. Evenimentul s-a incheiat aseara, cu un foc de tabara

 

Circa 60 de copii din Parohia Soci au participat de luni si pana miercuri la tabara de iarna “Tineri catre tineri”, organizata de Mitropolia Moldovei si Bucovinei in parteneriat cu ATOR Iasi. Au fost trei zile de program in care, adolescentii au fost implicati activ in diferite activitati pe ateliere atat la scoala cat si la biserica.

In cea de-a doua zi de tabara, invatatorul Gheorghe Parlea, a tinut o conferinta despre tineri, iar in ultima zi, elevii au participat la o slujba religioasa, au primit Sfanta Impartasanie si au intonat cantece religioase.

Evenimentul s-a incheiat aseara, dupa ce s-a intunecat,  cu un foc de tabara si cantarea imnului tarii.

Mentionam ca nu este prima activitate de acest gen, in Parohia de la Soci. Sunt organizate periodic, tabere cu copiii, activitati creative sau chiar si plantari de copaci.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow