18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Tabără de artterapie la Măgura Ocnei pentru elevii școlii Gimnaziale Pașcani

Ultimele știri

Comunicat: În perioada 18-24 iunie 2018 se va desfășura la Manastirea Magura Ocnei- Târgu Ocna tabăra de art-terapie „Artiștii speciali”, pentru copiii cu CES de la Școala Gimnazială Specială Pașcani.
Vor participa un număr de 30 elevi cu CES, 4 voluntari și 8 profesori ce se vor organiza pe trei ateliere de lucru:
– modelarea lutului și olărit;
– pictură pe șevalet;
– fotografie.
Prin proiect ne propunem să contribuim la recuperarea şi dezvoltarea personală, la stimularea exprimării creative, prin artă, a copiilor cu deficienţe severe şi asociate de la Şcoala Gimnazială Specială Paşcani prin includerea acestora în programe de artterapie.
Prin implicarea tinerilor voluntari urmărim sa promovăm principiile acceptării, toleranţei, combaterea discriminării persoanelor cu dizabilităţi.
Primăria Municipiului Pașcani a alocat suma de 10000 lei Asociației „Go Care Romania”, care implementează programul în parteneriat cu Școala Gimnazială Specială Pașcani.
Pe perioada taberei elevii și părinții acestora vor putea vizita Școala Gimnazială nr.2 Târgu Ocna și diferite obiective turistice din zona Târgu Ocna – Slănic Moldova, mergând pe urmele eroilor căzuți la datorie în primul război mondial.
La finalul taberei vor fi realizate 3 expoziții cu lucrările elevilor la mănăstirea Măgura Ocnei, la Primăria Municipiului Pașcani și la Școala Gimnazială Specială Pașcani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI