5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Sute de voluntari și-au anunțat prezența la Ziua de Curățenie Generală, Let’s do it, Romania!

S-a strigat din nou adunarea la cea mai mare campanie de curatenie din Romania. Maine, 28 septembrie a.c., sute de voluntari de la scoli, primarie sau organizatii nonguvernamentale din Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimile Pascaniului vor participa la “Ziua de Curatenie Generala” – Let’s do It, Romania!.

La Targu Frumos, peste 300 de elevi inarmati cu saci de plastic, manusi si multa rabdare vor curata zona din preajma raului Adancata care trece prin localitate si zona abatorului. Societatea de salubritate ii va sprijini, adunand si transportand toate cantitatea de gunoi adunata. De cealalta parte, pentru a avea spatii de recreere cat mai frumoase, voluntarii de la Harlau vor face curatenie prin parcuri. Si comunele Motca si Tatarusi vor declara zi de curatenie. Copiii, o parte din functionarii de la Primarie si reprezentantii unui ONG, vor strange toate deseurile de prin localitati.

Mentionam ca proiectul Let’s Do It, Romania” a adunat in anul 2011, peste 300.000 de voluntari din intreaga tara, iar anul acesta peste 50 de tari din intreaga lume au organizat o asemenea zi.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow