23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Sute de prichindei s-au bucurat de teatru

Sute de copii au avut ziua mai frumoasa după ce au fost la teatru. Actorii de la Iași au pus în scenă povestea Capra cu trei iezi, iar pe parcursul a aproximativ o oră, prichindei au râs copios, ba mai mult au și cântat cunoscutele versuri scrise de Ion Creangă.

Prichindeii de la grădinițe și școli au luat cu asalt Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Ei au urmărit cu sufletul la gură povestea “Capra cu trei iezi” scrisă de Ion Creangă și pusă în scenă de actorii de la Teatru “Luceafărul” din Iași.

Evenimentul a fost organziat de reprezentanții instituției de cultură din Municipiu cu ocazia Zilei Mondiale a teatrului de păpuși, care este celebrată pe 21 martie.

Și pentru că 21 martie e luni, cât mai mulți copii sunt așteptați să vadă expoziția de măști folosite în teatru pentru păpuși a instituției.

Piesa de teatru a fost regizată de Ion Ciubotaru, scenografie Mihai Pastramagiu, muzica Matilda Andrici. Actorii care au dat viață personajelor sunt Elena Zmuncilă, Carmen Mihalache, Ioana Iordache, Ileana Ocneanu și Mariana Teleman.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow