26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Sute de prichindei s-au bucurat de teatru

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Sute de copii au avut ziua mai frumoasa după ce au fost la teatru. Actorii de la Iași au pus în scenă povestea Capra cu trei iezi, iar pe parcursul a aproximativ o oră, prichindei au râs copios, ba mai mult au și cântat cunoscutele versuri scrise de Ion Creangă.

Prichindeii de la grădinițe și școli au luat cu asalt Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Ei au urmărit cu sufletul la gură povestea “Capra cu trei iezi” scrisă de Ion Creangă și pusă în scenă de actorii de la Teatru “Luceafărul” din Iași.

Evenimentul a fost organziat de reprezentanții instituției de cultură din Municipiu cu ocazia Zilei Mondiale a teatrului de păpuși, care este celebrată pe 21 martie.

Și pentru că 21 martie e luni, cât mai mulți copii sunt așteptați să vadă expoziția de măști folosite în teatru pentru păpuși a instituției.

Piesa de teatru a fost regizată de Ion Ciubotaru, scenografie Mihai Pastramagiu, muzica Matilda Andrici. Actorii care au dat viață personajelor sunt Elena Zmuncilă, Carmen Mihalache, Ioana Iordache, Ileana Ocneanu și Mariana Teleman.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI