More

  Sute de persoane la “Marșul Vieții” la Pașcani (FOTO)

  Array

  Marsul vietii la PascaniAproximativ 200 de persoane au participat astazi la un “Marș al Vieții” organizat la Pascani. Manifestul care s-a intitulat ,,Adoptia – o alegere nobila” a inceput la orele 16:00, cand participantii s-au intalnit la Casa de Cultura unde au primit lumanari si pancarde cu diferite mesaje care condamna avortul si incurajeaza adoptiile.

  Marsul vietii la Pascani1Dupa o scurta prelegere sustinuta in sala de spectacole de catre presedinta Asociatiei “Sansa 2010” Mihaela Spiridon si preotul protopop Pavel Postolachi, cei prezenti au urmarit doua filmulete cu marturii si statistici cutremuratoare despre situatia avorturilor din Romania. Intr-unul din cele doua montaje video a fost prezentata si o tanara din Pascani care datorita presiunii pusa de parinti a trecut printr-un avort care a marcat-o psihic.

  Marsul vietii la Pascani4Mai apoi, pascanenii condusi de mai multi preoti au pornit intr-un mars pe strada Stefan cel Mare, o parte dintre ei impartind pliante celor aflati la plimbare.

  Marsul vietii la Pascani2Printre participanti s-au aflat femei si barbati de toate varstele dar si o mama cu zece copii.

  Marsul vietii la Pascani3Punctul de oprire a fost in curtea bisericii Sfintii Voievozi unde preotii impreuna cu cei prezenti au cantat cantece religioase iar mai apoi s-au inchinat la icoane.

  Marsul vietii la Pascani5Intreaga manifestare s-a incheiat in sala de conferinte a Protopopiatului unde a fost difuzat filmul tematic Bella si s-au purtat discutii libere despre ce inseamna avortul si cum trebuie sustinute adoptiile.

  Marsul vietii la Pascani6Cei care au organizat aceasta activitate au fost voluntarii Asociatiei “Sansa 2010”, Provita Iasi si Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI