19.4 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Sute de pascaneni, la crosul toamnei 2012. Prezentatoarea TV BIT, castigatoarea concursului la categoria fete ( foto si video)

Sute de pascaneni au venit astazi, 20 octombrie in piata Casei de Cultura din Municipiu pentru a participa la cea dea V a editie a Crosului Toamnei. Insotiti si sustinuti de parinti, profesori de sport si prieteni, participantii s-au aliniat la startul competitiei care a inceput in jurul orei 10.30.
Competitiea a inceput cu categoria pana in 7 ani, pe traseul Oficiul Postal din Zona Deal – Casa de Cultura, finalul apartinand categoriei de peste 50 de ani pe traseul Piaţa Mihail Sadoveanu – Strada Moldovei (până la semafoare) şi retur, până la Poştă şi retur, Piaţa Mihail Sadoveanu.

[scribd id=110606121 key=key-1nhy6th2dyaz44e984ei mode=scroll]

Cei mai multi participanti au fost inscrisi la categoriile de 14 – 16 ani si 17 – 19 ani, insa la finish au ajuns foarte putini, o mare parte dintre ei abandonand competitia.
In jurul orei 12.30 a avut loc festivitatea de premiere , unde s-au acordat recompense in bani, tricouri si diplome castigatorilor clasati pe locurile I, II, III pentru fiecare categorie de vârstă (150, 100 si 70 de lei ) si doar diplome si tricouri celor de pe locurile IV şi V.

La categoria de varsta 20-34 de ani premiul I a fost castigat de Claudiu Constantinescu, cadru militar care castigator si la editiile anterioare. La categoria de varsta 20 – 34 ani pentru fete, concursul a fost castigat de Dana Ursuleasa reporter si prezentator de stiri la TV BIT Pascani.
Cel mai in varsta participant a fost Mihai Doroftei de 63 de ani care a luat premiul II la categoria de varsta de peste 50 de ani. In mod ciudat barbatul ne-a declarat ca participa la toate competitiile de acest gen si ca este un impatrimit al spotului. Anul acesta el a mai participat la concursuri sportive din tara la role, biciclete, alpinism etc.

Mentionam ca evenimentul a fost organziat de Primăria Municipiului Paşcani in parteneriat cu scolile din localitate.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow