More

  Sute de pascaneni, la crosul toamnei 2012. Prezentatoarea TV BIT, castigatoarea concursului la categoria fete ( foto si video)

  Array

  Sute de pascaneni au venit astazi, 20 octombrie in piata Casei de Cultura din Municipiu pentru a participa la cea dea V a editie a Crosului Toamnei. Insotiti si sustinuti de parinti, profesori de sport si prieteni, participantii s-au aliniat la startul competitiei care a inceput in jurul orei 10.30.
  Competitiea a inceput cu categoria pana in 7 ani, pe traseul Oficiul Postal din Zona Deal – Casa de Cultura, finalul apartinand categoriei de peste 50 de ani pe traseul Piaţa Mihail Sadoveanu – Strada Moldovei (până la semafoare) şi retur, până la Poştă şi retur, Piaţa Mihail Sadoveanu.

  [scribd id=110606121 key=key-1nhy6th2dyaz44e984ei mode=scroll]

  Cei mai multi participanti au fost inscrisi la categoriile de 14 – 16 ani si 17 – 19 ani, insa la finish au ajuns foarte putini, o mare parte dintre ei abandonand competitia.
  In jurul orei 12.30 a avut loc festivitatea de premiere , unde s-au acordat recompense in bani, tricouri si diplome castigatorilor clasati pe locurile I, II, III pentru fiecare categorie de vârstă (150, 100 si 70 de lei ) si doar diplome si tricouri celor de pe locurile IV şi V.

  La categoria de varsta 20-34 de ani premiul I a fost castigat de Claudiu Constantinescu, cadru militar care castigator si la editiile anterioare. La categoria de varsta 20 – 34 ani pentru fete, concursul a fost castigat de Dana Ursuleasa reporter si prezentator de stiri la TV BIT Pascani.
  Cel mai in varsta participant a fost Mihai Doroftei de 63 de ani care a luat premiul II la categoria de varsta de peste 50 de ani. In mod ciudat barbatul ne-a declarat ca participa la toate competitiile de acest gen si ca este un impatrimit al spotului. Anul acesta el a mai participat la concursuri sportive din tara la role, biciclete, alpinism etc.

  Mentionam ca evenimentul a fost organziat de Primăria Municipiului Paşcani in parteneriat cu scolile din localitate.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet