More

  Sute de pascaneni, la crosul toamnei 2012. Prezentatoarea TV BIT, castigatoarea concursului la categoria fete ( foto si video)

  Array

  Sute de pascaneni au venit astazi, 20 octombrie in piata Casei de Cultura din Municipiu pentru a participa la cea dea V a editie a Crosului Toamnei. Insotiti si sustinuti de parinti, profesori de sport si prieteni, participantii s-au aliniat la startul competitiei care a inceput in jurul orei 10.30.
  Competitiea a inceput cu categoria pana in 7 ani, pe traseul Oficiul Postal din Zona Deal – Casa de Cultura, finalul apartinand categoriei de peste 50 de ani pe traseul Piaţa Mihail Sadoveanu – Strada Moldovei (până la semafoare) şi retur, până la Poştă şi retur, Piaţa Mihail Sadoveanu.

  [scribd id=110606121 key=key-1nhy6th2dyaz44e984ei mode=scroll]

  Cei mai multi participanti au fost inscrisi la categoriile de 14 – 16 ani si 17 – 19 ani, insa la finish au ajuns foarte putini, o mare parte dintre ei abandonand competitia.
  In jurul orei 12.30 a avut loc festivitatea de premiere , unde s-au acordat recompense in bani, tricouri si diplome castigatorilor clasati pe locurile I, II, III pentru fiecare categorie de vârstă (150, 100 si 70 de lei ) si doar diplome si tricouri celor de pe locurile IV şi V.

  La categoria de varsta 20-34 de ani premiul I a fost castigat de Claudiu Constantinescu, cadru militar care castigator si la editiile anterioare. La categoria de varsta 20 – 34 ani pentru fete, concursul a fost castigat de Dana Ursuleasa reporter si prezentator de stiri la TV BIT Pascani.
  Cel mai in varsta participant a fost Mihai Doroftei de 63 de ani care a luat premiul II la categoria de varsta de peste 50 de ani. In mod ciudat barbatul ne-a declarat ca participa la toate competitiile de acest gen si ca este un impatrimit al spotului. Anul acesta el a mai participat la concursuri sportive din tara la role, biciclete, alpinism etc.

  Mentionam ca evenimentul a fost organziat de Primăria Municipiului Paşcani in parteneriat cu scolile din localitate.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp