20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Sute de pășcăneni la concertul de pe Esplanadă – VIDEO

- Advertisement -

Sute de pășcăneni la concertul de pe Esplanadă

Chiar dacă afară temperaturile au fost cu minus, sute de pășcăneni au fost prezenți la „Seara de colinde”, eveniment organziat de administrația locală pentru cetățenii Municipiului. Pe scenă au urcat îndrăgiții artiști Aurel Moldoveanu și Stela Botez. Pentru a se mai încălzi câțiva dintre ei s-au încins și la hore.

Seară frumoasă a fost joi, 15 decembrie pe Esplanada din Pașcani. Sute de pășcăneni de toate vârstele au spus prezent la spectacolul ce prevestește Crăciunul. Fata cu cobza din Republica Moldova, Stela Botez și Aurel Moloveanu au încălzit, prin muzică, sute de pășcăneni aflați la eveniment.

Startul a fost dat prin colinde, de Stela Botez. Au urmat și cântece populare cântate de artistă, iar cei mai înfrigurați s-au încis la horă.

După mai bine de 40 de minute de la începerea spectacolului, pe scenă a urcat și artistul Aurel Moldoveanu care a cântat cele mai frumoase colinde din cele mai vechi timpuri dar și creații personale.

Evenimentul a purtat numele de „Seară de colinde” și pentru organizarea lui s-a achitat din bugetul local suma de 18.310 lei. Spectacolul a avut o durată de aproape două ore.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow