11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Sute de participanți la olimpiada sportului pășcănean. Vezi câștigătorii

Sute de copii de la scolile din Municipiu au participat in acest sfarsit de saptamana la cea de-a 3 a editie a competitie ce a purtat denumirea de Olimpiada Sportului ce s-a desfaurat la baza sportiva de la Stadionul Municipal.

olimpiada sp pascanean

Asadar, sambata si duminica, elevii, de la clasa I pana la cei din ultimul an de liceu nu au ratat ocazia si, si-au aratat priceperea la sah, handbal, tenis de masa si camp, fotbal si atletism.

Dupa cateva ore de concurs s-au aflat si castigatorii. De exemplu, la atletism, Iustia Berbecea, Maria Balan sau Bianca Coserariu s-au clasat pe primul loc de pe podium. Au fost premiate de catre profesorul Vicovanu si presedintele Clubului Sportiv Municipal, Bogdan Mandric.

Si la fotbal s-a dus o lupta stransa intre liceele din oras, insa pe primul loc s-a clasat echipa de la Colegiul CF Unirea, iar cel mai bun jucator a fost de la “Miron Costin” -Gabriel Buduroi.

Mentionam ca evenimentul s-a afla la a 3 a editie si s-a desfasurat in zilele de sambata si duminica, 7 si 8 iunie la baza sportiva din incinta Stadionului Municipal Pascani. Castigatorii au primit diplome, medalii si articole sportive sau dulciuri.

Vezi materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

clasament clasament clasament

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow