More

  Sute de participanţi la “Mişcarea înseamnă viaţă”

  Array

  Fenomenul sportiv “Mişcarea înseamnă viaţă” continuă. Astăzi la amiază sute de copii alături de profesori şi părinţi au făcut mişcare chiar în curtea unei şcoli din oraş. Buna dispoziţie a organizatorului a făcut ca cele 30 de minute de sport să treacă pe ne simţite, iar la final fiecare participant s-a declarat mulţumit şi dornic să mai participe şi la alte ediţii a acestei activităţi.

  miscaea inseamna viata

  Curtea Liceului Teoretic “Miron Costin” din Paşcani a devenit astăzi neîncăpătoare pentru sutele de elevi, profesori şi părinţi care au ieşit să facă mişcare într-un cadru bine organizat de către un profesor de educaţie fizică şi sport a şcolii, Andrei Doroftei.

  Astfel, de la mic la mare, echipaţi corespunzător au ascultat cu atenţie toate indicaţiile primite de la antrenor. Micuţii spun că au învăţat noi mişcari de sport şi că abia aşteaptă să participe la o nouă ediţie a evenimentului.

  Şi cadrele didactice au fost încântate de această acţiune sportivă. Activitatea “Mişcarea înseamnă viaţă” s-a organizat în ultimii ani şi pe Stadionul din Paşcani.

  Inedit la această ediţie e că au venit şi copiii de la Grădiniţele din oraş. Ei au făcut tot ce le-a spus instructorul.

  De exemplu această grupa de la Grădiniţă numărul 6 este implicată într-un proiect “Totul pentru un copil sănătos” şi astăzi au spus prezent activităţii organizate de Liceul “Miron Costin” din Paşcani.
  Antrenamentul a avut loc în această dimineaţă, de la ora 11.30.

  Materialul video în cadrul ştirilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet