More

  Sute de participanţi la “Mişcarea înseamnă viaţă”

  Array

  Fenomenul sportiv “Mişcarea înseamnă viaţă” continuă. Astăzi la amiază sute de copii alături de profesori şi părinţi au făcut mişcare chiar în curtea unei şcoli din oraş. Buna dispoziţie a organizatorului a făcut ca cele 30 de minute de sport să treacă pe ne simţite, iar la final fiecare participant s-a declarat mulţumit şi dornic să mai participe şi la alte ediţii a acestei activităţi.

  miscaea inseamna viata

  Curtea Liceului Teoretic “Miron Costin” din Paşcani a devenit astăzi neîncăpătoare pentru sutele de elevi, profesori şi părinţi care au ieşit să facă mişcare într-un cadru bine organizat de către un profesor de educaţie fizică şi sport a şcolii, Andrei Doroftei.

  Astfel, de la mic la mare, echipaţi corespunzător au ascultat cu atenţie toate indicaţiile primite de la antrenor. Micuţii spun că au învăţat noi mişcari de sport şi că abia aşteaptă să participe la o nouă ediţie a evenimentului.

  Şi cadrele didactice au fost încântate de această acţiune sportivă. Activitatea “Mişcarea înseamnă viaţă” s-a organizat în ultimii ani şi pe Stadionul din Paşcani.

  Inedit la această ediţie e că au venit şi copiii de la Grădiniţele din oraş. Ei au făcut tot ce le-a spus instructorul.

  De exemplu această grupa de la Grădiniţă numărul 6 este implicată într-un proiect “Totul pentru un copil sănătos” şi astăzi au spus prezent activităţii organizate de Liceul “Miron Costin” din Paşcani.
  Antrenamentul a avut loc în această dimineaţă, de la ora 11.30.

  Materialul video în cadrul ştirilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI