29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Sute de oameni la Marșul pentru viață, femeie și familie

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Mii de oameni au ieșit în stradă pentru a participa la Marșul pentru viață și pentru a atrage atenția asupra problemei avorturilor şi a lipsei de educaţie, mai ales în rândul tinerelor. Și la Pașcani, sâmbătă după amiază și-au dat întâlnire zeci de oameni în centrul orașului unde au cântat, s-au rugat și au mers pașnici până la Catedrala în construcții.

Viața e un dar, au spus în cor zeci de persoane, de la prichideni până la cei mai în vârstă, care au venit să participe la Marșul pentru viață, sâmbătă după amiază, atunci când simultan au fost organizate întâlniri de gen în mai toate orașele din țară.

Preoți alături de elevi și părinții acestora au îndemnat viitoarele mame să crească şi să educe copiii într-o familie sănătoasă şi în spiritul creştin.

Apoi, din centrul orașului, au pornit în mars până la sediul Catedralei în construcții, acolo unde s-au rugat.

Evenimentul a fost organziat sub sloganul „pentru Viaţă, Femeie şi Familie”. Și preoții de la Hîrlău împreună cu credincioșii au mers prin oraș pentru a atrage atenția asupra uciderii pruncilor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI