29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Sute de locuri de muncă vacante – DOC

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Sunteți în căutarea unui loc de muncă? Agenția pentru ocuparea forței de muncă din județul Iași a actulizat lista joburile disponibile. În total sunt peste 800 locuri de muncă, dintre care 43 pentru cei cu studii superioare.

Sute de locuri vacante sunt disponibile în județul Iași în această săptămână. O parte dintre ele sunt și pentru cei care au studii superioare. Din totalul de 821 de locuri disponibile, 43 sunt pentru cei cu studii superioare și 778 pentru cei cu studii medii.

Ca de obicei, cele mai multe locuri de muncă sunt în Servicii, de 291 și aici sunt incluse Comerț, Hoteluri și restaurant, Asiguări, Transporturi și alte Activități de servicii, urmat de Construcții și Industrie. La cele mai multe dintre ele, oferta este și până la sfârșitul lunii iunie.

Se caută si Agenți manageri, de securitate, de servicii clienți, confecționere, controlor calitate, croitori, economiști, electricieni, finisori terasamente.

Și muncitori necalificați sunt la mare căutare în această perioadă.

Și pentru că se apropie sezonul estival angajatorii au scos zeci de posturi de barmani, brutari, pizzari.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI