5.8 C
Paşcani
luni, noiembrie 29, 2021

Sute de locuri de muncă disponibile la început de an

Sute de locuri de muncă disponibile la început de an

 A început anul și dacă doriți o schimbare a locului de muncă sau sunteți în căutarea unui trebuie să știți că oferte sunt în funcție de calificare, studii sau experiență. Doritorii pot consulta lista joburilor vacante la sediul AJOFM sau să depună CV-uri la societățiel care sutn în căutare de forță de muncă. Pentru Pașcani, de exemplu, se caută șoferi, sudri, operatori mașini unelte, muncitori la ambalre sau marfă, dar și manageri de proiect, ingineri, economiști sau agent de vânzări.

Se caută angajați pe diferite domenii, cele mai solicitate fiind servicii, construcții, confecții, agricultură, instrustie și sănătate. Agenția pentru ocuparea forței de muncă a publicat lista cu joburile disponibile la început de an. În județul Iași sunt disponibile peste 500 de joburi, dintre care câteva zeci pentru cei cu studii superioare.

Firmele și societățile din Pașcani care sunt în căutare de forță de muncă sunt ProSolution, Golden Star, Nemesis, Tridelta, Eurotex, Proinvest Group, Tex Prod, Electroputere VFU, RAGCL Pașcani sau Rompak. Lista compeltă  cu ce se angajează dar și care sunt condițiile și datele de contact le găsiti mai jos.

„Pentru Pașcani în acestă perioadă angajatorii pun la dispoziție celor interesați 160 locuri de muncă vacante, cele mai multe în industrie și se adresează celor care dețin calificări. Fac referire aici la următoarele posturi – operatori mașini unelte, frezori universali, rectificatori, electricini de întreținere și reparație. Persoanele cu studii superioare pot opta pentru unul din cele 15 posturi disponibile. Este vorba despre – inginer mecanic, director vânzări, economist, consilier juridic, manager proiect.” a precizat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iași.

Menționăm că la sfârșitul anului trecut erau înregistrați în bazele AJOFM Iași, peste 12 mii de persoane ca fiind șomere, însă numărul beneficiarilor de indeminizație de șomaj este puțin peste o mie.

LOCURI DE MUNCA VACANTE 27.12.2017-03.01.2018 by Dana Ursuleasa on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI