19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Sute de elevi înscriși la Concursul regional “Micii Matematicieni”

  Ultimele știri

  De la mic la mare în jur de 300 de şcolari sunt aşteptaţi la ediţia a XI – a a concursului regional “Micii Matematicieni”. Competiţia va avea loc sâmbătă 26 martie începând cu ora 10.00 la Colegiul Ştefan cel Mare din Hîrlău. La concurs vor participa elevi de la clasele III – VIII de la liceele din Hîrlău, Paşcani, Târgu Frumos şi localităţile învecinate.

  Timp de două ore pasionaţii de adunări, scăderi sau ecuaţii vor avea de rezolvat 3 exerciţii, iar rezultatele vor fi afişate în aceeași zi până la ora 19.00. Toţi elevii vor primi diplome de participare, iar cei mai buni vor primi un exemplar al Revistei elevilor din Hîrlău, numărul X şi stick-uri.

  Cei mai buni 8 copii din clasa a IV a se pot înscrie în clasa a V a în anul şcolar 2016 – 2017 la Colegiul Ştefan cel Mare fără a susţine examenul de admitere ce va avea loc pe 21 mai.

  În aceeaşi zi va apărea şi numărul X al revistei “Micii Matematicieni”, o publicaţie ce conţine probleme şi exerciţii rezolvate sau nu, pentru toate vârstele.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet