20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Sute de dosare depuse în câteva zile pentru ajutor de încălzire

Sute de dosare depuse în câteva zile pentru ajutor de încălzire

În câteva zile sute de cetățeni au depus dosarele pentru a beneficia de ajutor de încălzire oferit și în această iarnă. Trebuie să știți că se primesc dosare și în această lună, în fiecare zi, la sediul Primăriei din cele trei orașe.

La Pașcani, de pe 17 octombrie când a fost prima zi de depunere a dosarelor, până la sfârșitul lunii, un număr de 615 familii au venit la sediul administrației locale pentru a solicita reducere la căldura din această iarnă. Mai exact, 266 sunt pentru gaz, 236 agent termic, 105 pe lemne și 8 pe curent electric.

Beneficiarii sunt cetățenii care au venituri sub 1.082 lei/ membru de familie, iar subvenţiile pentru încălzirea locuinţelor se vor acorda pentru patru tipuri de surse de asigurare a căldurii – pe lemne, pe gaze naturale, cu energie termică şi cu energie electrică.

Cetățenii care nu au reușit să depună până acum dosarul mai au timp. Acesta trebuie să conțină copii după actele de identitate sau certificate de naștere ale persoanelor care locuiesc în casă, după actul de proprietate a locuinței, adeverință de venit cu salariul net realizat sau cupon pensie, adeverință de la Registru Agricol, dar și ultima factură de la gaz, lumina sau termoficare.

Pentru a beneficia de ajutor de încălzire pe toata perioada noiembrie – martie, pășcănenii trebuie să depuna actele până pe 20 noiembrie.

Trebuie să știți că dosarele cu acte vor fi verificate de către reprezentanţii de la Compartimentul de la Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Paşcani. Dosarele se primesc zilnic la sediul Primăriei din Municipiu, dar și la Târgu Frumos, Hîrlău.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow