17.2 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Sute de copii vor sa invete fotbal la CSM Pascani

 

Copiii pascanenilor pot opta pentru o serie de sporturi la Pascani, o parte aleg sa mearga catre Clubul Copiilor si ramurele de acolo iar altii aleg partea mai fizica si merg catre CSM, mai exact catre fotbal.

Binenteles ca tinerii nu vin la stadion si bat pur si simplu mingea, exista unul sau chiar doi antrenori care muncesc multe ore ca macar o parte din acesti tineri sa faca performanta.

Astfel de grupa de juniori nascuti in 2004 – 2005, se ocupa Marian Ivan, de grupa juniori 2002 se ocupa Danut Negri, grupa de 1998 si grupa 2000 se ocupa Romica Vacaru, grupa de 1996 – 1997 se ocupa Serban Neamtu, grupa de 1993-1994-1995 cat si cei ce fac parte din echipa a II a, jucatori care evolueaza in liga a IV, se ocupa Dan Condurachi si Catalin Damian.

La baza sportiva a CSM isi mai desfasoara activitatea si juniorii de la CSS Pascani, iar de soarta copiilor de acolo se ocupa Catalin Damian, Florin Boboc si Ion Damian.

Catalin Damian detine grupa de copii in anul 2002-2003, Florin Boboc are grupa de tineri din 2004 si Ion Damian grupa din 2002.

Clubul Sportiv Municipa,l are pe ramura de fotbal peste 230 de copii ce vin an de an pentru a se antrena. In fiecare an se inscriu foarte multi copii la fotbal dar de ramas din pacate raman cam putini. Ponderea cea mai mare ar fi pe grupa de 2000-2002, datorita faptului ca anul acesta copiii nu mai joaca la sistem 7+1 ci la teren mare in 11.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI