More

  Sute de copii vor sa invete fotbal la CSM Pascani

  Array

   

  Copiii pascanenilor pot opta pentru o serie de sporturi la Pascani, o parte aleg sa mearga catre Clubul Copiilor si ramurele de acolo iar altii aleg partea mai fizica si merg catre CSM, mai exact catre fotbal.

  Binenteles ca tinerii nu vin la stadion si bat pur si simplu mingea, exista unul sau chiar doi antrenori care muncesc multe ore ca macar o parte din acesti tineri sa faca performanta.

  Astfel de grupa de juniori nascuti in 2004 – 2005, se ocupa Marian Ivan, de grupa juniori 2002 se ocupa Danut Negri, grupa de 1998 si grupa 2000 se ocupa Romica Vacaru, grupa de 1996 – 1997 se ocupa Serban Neamtu, grupa de 1993-1994-1995 cat si cei ce fac parte din echipa a II a, jucatori care evolueaza in liga a IV, se ocupa Dan Condurachi si Catalin Damian.

  La baza sportiva a CSM isi mai desfasoara activitatea si juniorii de la CSS Pascani, iar de soarta copiilor de acolo se ocupa Catalin Damian, Florin Boboc si Ion Damian.

  Catalin Damian detine grupa de copii in anul 2002-2003, Florin Boboc are grupa de tineri din 2004 si Ion Damian grupa din 2002.

  Clubul Sportiv Municipa,l are pe ramura de fotbal peste 230 de copii ce vin an de an pentru a se antrena. In fiecare an se inscriu foarte multi copii la fotbal dar de ramas din pacate raman cam putini. Ponderea cea mai mare ar fi pe grupa de 2000-2002, datorita faptului ca anul acesta copiii nu mai joaca la sistem 7+1 ci la teren mare in 11.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier local a reclamat Primaria la 112, pentru depozitarea ilegala a gunoiului

  Un consilier local din Pascani a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a reclama Primaria municipiului ca depoziteaza ilegal gunoiul rezultat in urma...

  Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani, centru autorizat pentru certificări internaționale digitale

  Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani a devenit centru autorizat pentru certificări internaționale digitale. Elevii, profesorii, studentii, dar si cei care vor un loc de...

  Proiect: Statul plătește reabilitarea clădirilor cu risc seismic, proprietarul nu vinde clădirea timp de 10 ani

  Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, a vorbit, la Piața Victoriei, despre planul autorităților de reabilitare a clădirilor cu risc seismic. Planul național de consolidare a clădirilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp