3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Sute de cereri pentru tichetele cadou, într-o singură zi

Primaria Pascani a fost astazi, 11 decembrie invadata de catre cetatenii cu venituri mici care au nevoie de produse alimentare pentru masa de Craciun. Ghiseul Unic a fost luat cu asalt de catre pascaneni de la prima ora a diminetei, iar in numai cateva ore, peste 500 de cereri au fost depuse de catre viitorii beneficiari a tichetelor sociale oferite de administratia locala.

pascani

Cei din conducerea orasului au dat comanda pentru achizitionarea a 2.400 tichete cadou pentru familiile cu probleme sociale din Pascani. Tichetele vor fi impartite pana de Craciun si pot fi folosite in orice magazin. Deocamdata nu se stie cate bonuri vor primi fiecare solicitant, o decizie in acest sens urmand sa fie luata in functie de numarul de solicitari.

Pentru a intra in posesia lor, familiile cu probleme sociale trebuie sa depuna o cerere la Ghiseul Unic din cadrul Primariei Pascani.

Cererea solicitantului trebuie sa fie insotita de carte de identitate, adeverinta de salariat sau cupon de pensie. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow