19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Sute de cereri depuse pentru tichetele sociale. Vor fi împărțite înainte de Crăciun

Sute de cereri depuse pentru tichetele sociale. Vor fi împărțite înainte de Crăciun

Sute de oameni din Muncipiul Pașcani au depus cereri pentru a beneficia de tichetele sociale date de administrația locală pentru cumpăraturile sărbătorilor de iarnă. Ele vor fi dăruite în apropierea Crăciunului, însă până atunci cei care au venituri mai mici de 500 de lei pe lună, pe membru de familie sunt așteptați la sediul Primăriei pentru a depune actele. În acest an, la Pașcani sunt pregătite 1.200 de bonuri valorice.

Și în acest an, administrațiile locale au pregătit tichete sociale pentru familiile cu venituri mici. La Pașcani, de când s-a anunțat că se depun cererile, sute de pășcăneni au luat cu asalt Primăria Municipală pentru a se înscrie pe liste. De exemplu, numai în câteva ore au fost depuse 500 de dosare.

Cererile se primesc și săptămâna viitoare, iar dosarul trebuie să conțină o dovadă a veniturile obținute, membrii de familie dintr-o locuință și copii după actele de identitate.

Majoritatea dintre beneficiari sunt deja în evidența lucrătorilor de la Compartimentul de Asistență Socială din cadrul primăriei Pașcani. Ca si anul trecut, valoarea unui tichet este de 100 lei fiind pregătite 1.200 de tichete. Una dintre condiții ce trebuie îndeplinită este ca venitul pe membru de familie să nu depășească 500 lei.

Și la Târgu Frumos a fost apropbat proiectul ce prevede alocarae bugetului pentru a fi achiziționate tichete. Este vorba despre suma de 60 mii lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow