20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Sute de cereri de debranşare de la RAGCL

- Advertisement -

Val de ce cereri de debransare de la sistemul centralizat de încălzire la regia păşcăneană de termoficare. Numai în ultimele zile au fost înregistrate câteva sute de solicitări din partea locatarilor de la bloc iar numărul celor care se interesează de condiţiile care trebuie să le îndeplinească este tot mai mare. Reacţia este justificată după ce conducerea regiei a anunţa că începând de pe data de 15 aprilie nu va mai putea desfăşura activitatea de termie având în vedere că nu are bani pentru achitarea facturilor la gaz şi nici pentru plata salariaţilor.
Pentru debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire trebuie achitata mai întâi o taxă între 130 şi 400 lei în funcţie de numărul de cameră dar şi cheltuielile materiale aferente.
Amintim că RAGCL a întrerupt furnizarea căldurii şi apei calde de pe 5 aprilie după ce societatea de distribuţie a gazului a închis robinetele pentru o datorie de cca 700 lei. În momentul de fata   regia mai are cca 2000 de abonati. Conducerea unităţii a început demersurile pentru intrarea în insolventa conform mandatului dat de conform mandatului dat de Consiliul Local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow