1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Suspicuni de frauda la apa si canal. Sume mai mari decat cantitatile de apa facturate unui pascanean

Noi acuzatii de fraudaula la societatea de apa si canal din Pascani. Un pensionar a reclamat faptul ca pe ultima factura primita, suma de plata este mai mare decat cantitatea de apa citita si inregistrata pe acelasi document. Mai exact, pe factura lunii august era inregistrata pentru plata apei suma de 27.28 de lei pentru o cantintate de 9,4 mc . Asta desi la sectiunea cu datele citite de pe contoare, apare trecuta o cantitate totala de apa mai mica cu 3 mc.
Pagubitul, Mihai Burlui de la blocul V9, de pe strada Stefan cel Mare, spune ca nu este pentru prima data cand a avut astfel de probleme iar cei de la societatea de apa si canal nu ar fi dat nici o explicatie.

Barbatul crede ca prin astfel de metode se incarca, in mod ilegal, la plata, facturile pascanenilor, fara ca banii incasati sa se regaseasca in lucrarile de reabilitare a retelelor, acolo unde se inregistreaza pierderi imense de apa.

in replica, reprezentantii societatii spun ca suma de plata trecuta pe factura este cea corecta. In schimb, ei au recunoscut ca au gresit la transcrierea datelor citite de pe apometre.
Mentionam ca in fiecare luna se inregistreaza zeci de astfel de plangeri din partea cetatenilor nemultumiti.
Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow