15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Suspectul de omor din Tg. Frumos are varianta lui: „Sotia ma urmarea si a cazut cu gatul in cutit”

Petronel Cardei le-a spus anchetatorilor ca moartea sotiei ar fi fost un accident. Legistii au gasit urme de agresiune pe corpul femeii.
Explicatii ilogice date de principalul suspect al crimei de sambata seara din Targu Frumos. Audiat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, Petronel Cardei, de 30 de ani, nu a recunoscut ca si-ar fi ucis nevasta, punand totul pe seama unui accident. „Ea ma urmarea cu cutitul si la un moment dat s-a impiedicat si a cazut cu gatul in acesta”, le-a explicat Cardei anchetatorilor.

Oamenii legii au gasit in apartament cutitul cu care a fost ucisa tanara, acesta avand o lungime de 19 centimetri. „Victima a primit o singura lovitura de cutit, in zona gatului, decesul survenind la scurt timp”, a mentionat Carmina Pascal, procuror-sef al Parchetului de pe langa Tribunal. Din de­claratiile date de suspect procurorilor ar rezulta ca, in ziua crimei, sambata trecuta, Petronel Cardei a vorbit la telefon cu sotia sa Adriana (28 de ani) cu privire la o vizita pe care cei doi ar fi trebuit sa o faca la parintii suspectului. Femeia nu a fost de acord, iar in momentul in care Petronel Cardei a ajuns la domiciliu intre cei doi a inceput o cearta care avea sa se termine tragic. De altfel, au mai spus procurorii, cei doi se certau destul de des din cauza animozitatilor dintre Adriana Cardei si socrii ei.

Relatia sotilor Cardei, casatoriti din august 2011, a fost macinata de certuri si agresiuni fizice de la bun inceput. Nu de putine ori femeia l-a amenintat pe suspect ca il va parasi. La inceputul acestui an, femeia chiar a depus o plangere pentru lovire la Politia din Targu Frumos, insa, fara a da nicio explicatie, in luna martie a retras-o. Raportul de necropsie a relevat ca femeia a fost lovita si inainte de a fi ucisa, dar s-au gasit pe trup si echimoze mai vechi.

Petronel Cardei a fost retinut sambata si arestat ulterior pentru 29 de zile. El lucra ca sofer pe o autobetoniera la firma de constructii Eky Sam, iar superiorii nu l-ar fi crezut niciodata in stare de crima. Mai ales ca barbatul nu parea a fi un tip violent, nefiind implicat niciodata in conflicte cu colegii de munca sau cu sefii.

Adriana Cardei lucra ca ingrijitoare la o persoana in varsta.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow