20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Suspans intr-un dosar de viol comis sub nasul politistilor! Se asteapta decizia definitiva

- Advertisement -

• Peste aproximativ o saptamana, urmeaza sa fie luata o decizie definitiva de catre magistratii de la Curtea de Apel Iasi

Ieri, magistratii de la Curtea de Apel Iasi au finalizat cercetarea judecatoreasca intr-un dosar care vizeaza comiterea unui viol in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Pe data de 16 noiembrie urmeaza sa fie data pronuntarea in acest caz. Totul s-a petrecut in noaptea de 2-3 decembrie 2015, dupa ce minorii Marian Ionut Dinu, Robert Stefan Bucataru si victima Marian Galca au ajuns impreuna intr-o celula din arestul IPJ. Dinu si Bucataru sunt prieteni si provin din Lungani. Cei doi au fost arestati impreuna, dupa ce au furat din mai multe biserici de pe raza judetelor Iasi si Neamt, cum ar fi Parohia Sfintii Ioachim si Ana, Biserica Adventista din Tipilesti (Popricani).

Victima, Marian Galca, a fost arestat la începutul lunii noiembrie 2015, de catre Judecatoria Pascani, fiind acuzat de tâlharie calificata. Minorul de 16 ani ar fi intrat în locuinta unui consatean, pe care l-ar fi lovit si de la care a sustras tigari si bani. Ulterior arestarii sale, a fost adus la Iasi, unde a fost depus într-o celula a Centrului de Retinere si Arestare. În celula sa se mai aflau, cel putin la momentul comiterii violului, înca patru persoane.

Galca a fost violat de Dinu si de Bucataru, fara ca gardienii sa intervina, cel mai probabil din cauza faptului ca si-au indeplinit in mod neglijent atributiile de serviciu. Dupa acest incident, cum era si firesc, a urmat si anchetarea politistilor de la arestul IPJ care erau de serviciu in noaptea in care tanarul a fost violat. Este vorba in primul rand despre o ancheta disciplinara.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow