6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Surprize, surprize cu bilele de la ”Pulsul Zilei”

Bilele de la ”Pulsul Zilei ” de luni rămân în atenția publicului datorită interesului acordat de realizatorii tv, evenimentelor mai importante desfășurate în ultimul timp.
În emisiunea de luni, Claudiu Timofte a fost primul care a premiat cu bilă neagră viceprimarul de la Ruginoasa pentru prestația negativă din cadrul manifestărilor culturale cu ocazia Nopții Muzeelor de sâmbătă deoarece la un ”act de cultură nu se face politică”. Tot în acest context au primit bile albe cei care au organizat evenimente culturale cu această ocazie.

Cătălin Cojocaru, realizatorul emisiunii ”Pulsul Zilei” a oferit spre surprinderea colegilor săi, bilă neagră celor de la Apa Vital pentru politica lipsită de umanitate pe care o aplică în strategia de lucru la Pașcani, iar în opoziție bila ”aproape albă” a fost atribuită lui Ion Moțatu pentru intervenția sa din cadrul emisiunii cu primarul Pantazi și soției sale pentru că urmărește emisiunile TvBit.

Mihaela Spridon a oferit o bilă neagră consilierului Ioan Danu, pentru că dezinformează cetățenii afirmând că cele 13 milioane anunțate pentru investițiile legate de apă în Pașcani se vor face tot din banii cetățenilor, nu din bani europeni, cât și pentru toată echipa de conducere a primăriei pentru lipsa de soluții în problema apei. Bile albe în avans au primit cei 5 cetățeni care au participat la dezbaterea pe tema strategiei de dezvoltare a Pașcani-ului, deși nu au avut intervenții sau propuneri.

Iată că aceste distincții simbolice demonstrează încă o dată imparțialitatea postului de televiziune, realizatorii tv intenționând să aducă în atenția publicului evenimente, instituții și persoane care se remarcă din punct de vedere pozitiv sau negativ în comunitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow