21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Surpriza pentru consilierii pascaneni. Sedinta de indata, inainte de cea cu paza in scoli

Surpriza pentru consilierii pascaneni. Primarul municipiului a convocat, de indata, legislativul local, astazi de la ora 11.00, cu o ora inainte de sedinta extraordinara programata tot astazi de consilierii PNL. Pe ordinea de zi se afla trei proiecte:

 

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii serviciilor unui expert topo autorizat pentru a fi desemnat expert parte in cauza civila nr. 340/45/2010 aflat pe rolul Curtii de Apel Suceava – Sectia Contencios Administrativ si Fiscal – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind mandatarea Primarului Municipiului Pascani ing. Dumitru Pantazi pentru a reprezenta interesele Consiliului local al Municipiului Pascani in dosarul Civil nr. 3347/866/2016, aflat pe rolul Judecatoriei Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea participarii Municipiului Pașcani la PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN , Axa prioritară 5 – Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității, Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9.vi: Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunităţii, Obiectivul specific 5.1: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (roma și non-roma) din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC cu proiectul “Măsuri dedicate incluziunii sociale și reducerii sărăciei populației defavorizate din Municipiul Pașcani” – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow