1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Surpriză mare la școlile din județul Iași. Reprezentanții Ford Mustang au dat cadouri elevilor și au făcut o expoziție de mașini

Surpriză mare la școlile din județul Iași. Reprezentanții Ford Mustang au dat cadouri elevilor și au făcut o expoziție de mașini.

2018 a venit și ne dorim ca el să ne fie tuturor un an mai bun. Crăciunul a trecut, noi am decis să-l repetam. Ford Mustang România a călătorit în județul Iași vizitând peste 2.800 de copii din mai multe instituții de învățământ precum Școlile Generale din Ceplenița, Pârcovaci, Hârlău, Hodora, Balș, Boureni, precum și Liceul Tehnologic Hârlău și Centrul de Zi “Sfânta Parascheva” Cotnari.

Am mers cu cadouri și cu dorința de a le aduce zâmbete și bucurie, așa cum ne dorim să facem cât de des putem, în orice luna a anului. Cel mai important dar pe care am dori să-l oferim este unul al speranței, așa că le-am explicat tinerilor mici și mari ca educația este bogăția cea mai de preț a acestei vieți alături de familie și prieteni. Cu ele speranța are o cale spre succes.

Sperăm din suflet ca acești tineri să dea o șansă României, ca sfaturile noastre să-și regăsească ecoul în pașii pe care îi vor face în viață și le dorim un viitor luminos! Ford Mustang Romania mulțumește tuturor autorităților locale pentru primire, ospitalitate si suport.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI