14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022
Array

Surpriza in Zona Vale: strada cu sens unic dupa ce a fost modernizata

- Advertisement -

Surpriza in Zona Vale:
Strada cu sens unic dupa ce a fost modernizata

Surpriza neplacuta pentru soferii pascaneni. Incepand de astazi strada Izvoarelor din zona Vale este cu sens unic pentru masini. Nu pe toata lungimea ei ci de la intersectia cu strada Mihai Eminescu pana la cea cu 1 Decembrie 1918. Sensul de mers fiind dinspre Piata Vale spre Politie. Indicatoarele au fost deja montate iar agentii de circulatie fac eforturi sa ii convinga pe soferi sa respecte noile reguli.

sens unic

Soferii insa sunt nemultumiti mai ales cei care locuiesc in acesta zona. Pentru a intra in parcare trebuie sa inconjoare cateva strazi.

Reprezentantii administratiei locale spun ca aceste modificari de circulatie au fost prevazute in Planul de Dezvoltare a Zonei Vale iar odata cu modernizarea strazii trebuiau montate si indicatoarele. Viceprimarul Municipiului spune ca Primaria cauta solutii pentru revenirea la circulatia pe ambele sensuri.

Mentionam ca proiectele tehnice si cererea de finantare ale Planului de Dezvoltare a Zonei Vale au fost realizate si depuse spre finantare in timpul primarului Grigore Craciunescu iar conditiile asumate sunt obligatorii, cel putin cativa ani de zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow